Strand Zeewolde | Eemhof Watersport & Beachclub

Strand Zeewolde

Een dagje naar het strand in Zeewolde? Je zult er misschien van opkijken, maar het is mogelijk bij Eemhof Watersport & Beachclub! Op ons privéstrand hebben we namelijk comfortabele ligbedjes en strandstoelen beschikbaar, op het aangrenzende water bieden we verschillende watersportactiviteiten aan én je kunt ook bij ons terecht voor een potje beachvolleybal! Alle faciliteiten dus voor een heerlijke stranddag.

Genieten op het strand in Zeewolde?

Ons privéstrand is bijvoorbeeld erg geschikt voor een zomers dagje uit met kinderen. Het strandje is kleinschalig ingericht en daarmee erg overzichtelijk. Bovendien is het water in de aangrenzende baai ondiep, wat voor veel ouders een geruststelling is. Daarnaast is het strand omringd met een groot grasveld, waardoor er genoeg ruimte is voor jong en oud!

Niet alleen voor kinderen is ons strand in Zeewolde een fijne plek! Ook voor de ouders is het een heerlijke plek om lekker te relaxen en te genieten van alle activiteiten, zoals de vele bootjes op het water. Het uitzicht is namelijk verrassend mooi! We hebben bovendien een terras aan het water waar jullie terecht kunnen voor een lekker hapje en drankje en in de zomermaanden hebben we iedere donderdag- en zaterdagavond een strand BBQ! Eemhof Watersport & Beachclub biedt dus alles wat nodig is voor een ultiem luierdagje aan het strand!

Watersporten aan het strand

Ook sportievelingen kunnen hun hart ophalen op het strand van Eemhof Watersport & Beachclub. Het is namelijk een ultieme locatie om verschillende watersporten te beoefenen. Huur bijvoorbeeld een kano of kajak en ga een stukje varen op het Eemmeer! Of kom wakeboarden, windsurfen of suppen. Bekijk op onze website welke watersportactiviteiten er nog meer mogelijk zijn en reserveer gemakkelijk online!