banner-blog-image

Met een diep gevoel van dankbaarheid en een dikke kus aan het geweldige team!

Deel dit bericht

Hartverwarmende ervaring bij Eemhof Watersport & Beachclub!

Onze droombruiloft werd werkelijkheid dankzij de ongelooflijke gastvrijheid en prachtige omgeving van Eemhof Watersport & Beachclub. Vanaf het allereerste contact wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Het feit dat we aanvankelijk overwogen om in het buitenland te trouwen, maar uiteindelijk voor deze locatie kozen, bleek een gouden zet te zijn.

De adembenemende ligging van de locatie bracht een sprookjesachtige sfeer met zich mee die onze gasten en wijzelf betoverde. De rustieke charme en het serene strand maakten het perfecte decor voor onze speciale dag. We werden overrompeld door de warmte van het personeel, dat niet alleen professioneel en efficiënt was, maar ook persoonlijke betrokkenheid toonde bij elk detail van onze bruiloft.

Wat ons echt overtuigde om voor Eemhof Beachclub te kiezen, was het gemak van alles onder één dak. De prachtige ceremonie, het overheerlijke eten en de gezellige camping waren slechts een steenworp van elkaar verwijderd. Dit bespaarde ons niet alleen kostbare tijd, maar creëerde ook een naadloze overgang tussen de verschillende onderdelen van onze bruiloft.

“Het gevoel dat we even ‘weg van Nederland’ waren, versterkte de magie van de dag en liet ons en onze gasten vol verwondering achter”

De kers op de taart was de mogelijkheid om per boot aan te komen, wat een unieke en opwindende dimensie toevoegde aan onze viering. Het gevoel dat we even ‘weg van Nederland’ waren, versterkte de magie van de dag en liet ons en onze gasten vol verwondering achter.

Al met al heeft Eemhof Watersport & Beachclub onze stoutste verwachtingen overtroffen. Onze bruiloft was een perfect samenspel van prachtige locatie, uitstekende service, heerlijk eten en bovenal, onvergetelijke herinneringen. We zijn volmondig dankbaar en zouden zonder aarzeling deze betoverende plek aanbevelen aan al onze vrienden en familie.

Met een diep gevoel van dankbaarheid en een dikke kus aan het geweldige team,

Marije en Dennis

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image
Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten