banner-blog-image

Een perfecte keuze voor een Onvergetelijke dag!

Deel dit bericht

Een perfecte keuze voor een onvergetelijke dag!

Wij zijn nog steeds vervuld van vreugde en dankbaarheid voor de ongelooflijke ervaring die we hebben gehad bij Eemhof Watersport & Beachclub op onze trouwdag. Toen we voor het eerst overwogen om hier te trouwen, waren er enkele zorgen die ons bijna tegenhielden, maar we zijn zo blij dat we de sprong hebben gewaagd.

De prijs van de locatie was zeker niet het struikelblok, vooral gezien de prachtige setting en de heerlijke sfeer waar we intens van hebben genoten. Onze grootste zorg was het weer, iets waar niemand controle over heeft. Maar onze droom om op het strand te trouwen heeft ons hier naartoe geleid, en het was het absoluut waard. Wat ons ook bezighield, was de bereikbaarheid van de locatie, maar die zorgen verdwenen snel toen we zagen wat Eemhof Beachclub te bieden had.

De ruimte en vrijheid die we kregen om onze dag precies zo te organiseren als we wilden, waren werkelijk opmerkelijk. Het prachtige landschap en de mogelijkheid om langs het water te lopen, voegden een extra dimensie toe. De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend, waardoor we echt waar voor ons geld kregen.

Wat ons het meest bijbleef, was de ongeëvenaarde organisatie op onze speciale dag. We hoefden nergens aan te denken, alles was al geregeld. Van het eten tot het ontvangst en zelfs het klaarzetten van de bruidstaart – we konden gewoon genieten van het moment met onze geliefden.

De voordelen van Eemhof Watersport & Beachclub zijn talrijk. De exclusieve locatie, uitstekende service en de vrolijke uitstraling zijn slechts enkele hoogtepunten. We raden deze prachtige plek zeker aan bij vrienden en familie.

Onze dank aan het geweldige team van Eemhof Watersport & Beachclub. Onze dag was onvergetelijk, mede dankzij jullie inzet en zorgzaamheid.

Met warme groeten, Matthias en Matthijs

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image
Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten