banner-blog-image

“Eemhof Watersport & Beachclub bleek de ideale keuze op vele fronten”

Deel dit bericht

Als organisatie hechten wij veel belang aan het vinden van de perfecte locatie voor onze bedrijfsevenementen, en Eemhof Watersport & Beachclub bleek de ideale keuze op vele fronten.

Bij het selecteren van een locatie, kijken we naar diverse aspecten, waaronder bereikbaarheid, parkeergelegenheid, binnen- en buitenopties, en natuurlijk de kwaliteit van het eten. We werden aangenaam verrast toen we ontdekten dat Eemhof Watersport & Beachclu aan al deze criteria voldeed, waardoor onze beslissing om voor deze locatie te kiezen snel en gemakkelijk werd genomen.

Een van de hoogtepunten van onze jaarlijkse evenement is zonder twijfel de afsluiting voor de bouwvak bij Eemhof Watersport & Beachclub. Dit jaar was alweer het derde jaar op rij dat we hier te gast waren, en elke keer werden we opnieuw betoverd door de geweldige ligging van de locatie, de ruime parkeergelegenheid en het voortreffelijke eten dat ons werd geserveerd.

De mogelijkheid om ons evenement zowel binnen als buiten te houden, voegt een extra flexibiliteit toe die we enorm waarderen. Het geeft ons de gemoedsrust dat, ongeacht het weer, we altijd voldoende ruimte en comfortabele omstandigheden hebben voor onze gasten. Dit heeft bijgedragen aan het succes en de tevredenheid van zowel onze medewerkers als onze relaties.

Onze ervaring met Eemhof Watersport & Beachclub is ronduit fantastisch geweest. De vriendelijke en behulpzame bediening, de snelle verwerking van bestellingen aan de bar en de algehele gastvrijheid hebben een blijvende indruk op ons achtergelaten. We hebben genoten van ontspannen momenten op het terras en heerlijke BBQ-maaltijden.

Zouden we Eemhof Watersport & Beachclub aanbevelen aan onze relaties? Absoluut en zonder aarzeling! De combinatie van uitstekende faciliteiten, topkwaliteit service en een prachtige ambiance maken het de perfecte plek voor bedrijfsevenementen van elke omvang.

Tot slot willen we het team bedanken! Eemhof Watersport & Beachclub heeft onze bedrijfsevenementen naar een hoger niveau getild en heeft bijgedragen aan het creëren van onvergetelijke momenten voor ons team. We kijken al uit naar de volgende keer dat we te gast zijn en kunnen niet wachten om opnieuw te genieten van de gastvrijheid en de unieke sfeer die deze locatie te bieden heeft.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image
Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten