banner-blog-image

Wat een sfeer en wat een feest!

Deel dit bericht

Wat een eer was het om een bedrijfsevent te mogen organiseren voor 500 personen! Het was een onvergetelijke dag vol plezier en verrassingen.

Een onvergetelijke event

Het spectaculaire food aanbod met verschillende foodstands was een absolute hit! Met onder andere de sappige burgers, smaakvolle shrimptempura bao bun, heerlijke vegan roti en knapperige zoete aardappel frietjes uit de foodtruck waren een culinair festijn. En het schepijs uit de ijscowagen was de kers op de taart – een verfrissende traktatie op een zomerse dag.

Het thema glowfest bracht een magische sfeer naar het evenement. Neonlichten verlichtten het de Beachclub, het terras en de dansvloer. Er werd de hele avond gedanst door de geweldige beats en opzwepende muziek van DJ WIX. De energie en het enthousiasme van de gasten waren aanstekelijk.

 

 

En de volgende ochtend verzorgden wij een heerlijk ontbijt waarna de deelnemers nog even konden knallen met leuke sportactiviteiten. Het was een geweldige manier om de dag fris en actief te beginnen.

 

“Het thema glowfest bracht een magische sfeer naar het evenement”

 

Met ons team hebben we ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. We willen deze klant hartelijk bedanken voor de geweldige samenwerking en hun inzet om van dit event een groot succes te maken. Dit was echt een event om te koesteren en we kijken al uit naar de volgende gelegenheid om weer samen te werken!

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image
Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten