banner-blog-image

Laat wisselvallig weer je zomervreugde niet bederven!

Deel dit bericht

Bezoekers worden uitgenodigd om te genieten van een opwindend aanbod van watersportactiviteiten en verrukkelijk eten en drinken, ongeacht de weersomstandigheden. Deze zomer is het avontuur gegarandeerd, zelfs als de zon zich even verstopt.

Deze zomer biedt Eemhof Watersport & Beachclub een onvergetelijke ervaring voor iedereen die op zoek is naar sensatie, ontspanning en lekker eten. Ondanks de grillige weerspatronen, zet de locatie haar reputatie voort als een hotspot voor zomerse pleziertjes.

Watersporten: Een ware speeltuin voor avontuur

Of je nu een doorgewinterde watersportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar wat opwinding op het water, Eemhof Watersport & Beachclub heeft voor elk wat wils. Van flyboarden tot kajakken, suppen tot wakeboarden, de verscheidenheid aan activiteiten is overweldigend. Durfals kunnen hun hart ophalen aan het springen over de golven, terwijl rustigere zielen kunnen genieten van een ontspannen sloepentocht langs het schilderachtige landschap.

Culinair genot: Een feest voor de smaakpapillen

Het genot stopt niet bij de watersporten – Eemhof Watersport & Beachclub heeft een uitgebreid scala aan culinaire hoogstandjes om zelfs de meest veeleisende fijnproevers te plezieren. Van verse zeevruchten tot smakelijke barbecues, het gastronomische aanbod is een ware smaaksensatie. Gasten kunnen hun honger stillen met overheerlijke maaltijden en genieten van verfrissende drankjes terwijl ze ontspannen op het strand.

Weerbestendig plezier

Hoewel de zomer van 2023 misschien niet altijd de zonovergoten dagen heeft gebracht waarop we hoopten, heeft Eemhof Watersport & Beachclub een scala aan activiteiten en faciliteiten om ervoor te zorgen dat gasten zich geen moment vervelen. Overdekte ruimtes bieden beschutting tegen onverwachte buien, terwijl de hartelijke sfeer binnen zorgt voor warmte en gezelligheid, zelfs op bewolkte dagen.

Plan je zomeravontuur

Of je nu op zoek bent naar actie op het water, heerlijke maaltijden met uitzicht op de horizon of gewoon wilt ontspannen met vrienden en familie, Eemhof Watersport & Beachclub heeft het allemaal. Kom langs en ontdek de magie van een zomer vol avontuur, lekker eten en onvergetelijke momenten, ongeacht het weer. Boek nu en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Bo helpt je verder!

cta-image

Andere mogelijkheden bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt naast een fantastische strand om te relaxen en de Beachclub voor lekker eten en drinken ook de mogelijkheid om watersportactiviteiten te beoefenen, een gezellig feestje voor vrienden te vieren of een bedrijfsuitje te organiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan hier het uitgebreide aanbod!

Stap op de opblaasbare banaan en laat je over de golven meeslepen over het Eemmeer.

Watersport

Eemhof Watersport & Beachclub biedt een breed scala aan watersportactiviteiten aan op het Eemmeer in Zeewolde.

Stap uit de sleur van kantoor en maak van je volgende bedrijfsuitje iets bijzonders bij Eemhof Watersport & Beachclub.

Uitjes & Feestjes

Vier je feest op een unieke locatie in Midden-Nederland, bij Eemhof Watersport & Beachclub!

Bedrijfsevenementen

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsevenement of personeelsfeest bij Eemhof Watersport & Beachclub!