Heijmans | Eemhof Watersport & Beachclub

Voor onderneming in vastgoed, bouw, infra- en installatietechniek Heijmans mochten wij het afgelopen seizoen een te gek bedrijfsevenement verzorgen. We hebben gevraagd hun ervaring met ons te delen:

Wat heeft jullie doen besluiten om voor onze locatie te kiezen?

“De locatie waar wij ons bedrijfsevenement wilden organiseren moest aan enkele aspecten voldoen. Zo vonden wij het zeer belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is, voldoende parkeergelegenheid heeft, een binnen en buiten optie heeft en goed eten verzorgt. Bij Eemhof Watersport en Beachclub was dit het geval, waardoor de keuze vrij snel gemaakt was.”

Wat heeft het jullie opgeleverd om voor onze locatie te kiezen?

“Voor alweer het derde jaar op rij hebben wij een gezellig afsluiting voor de bouwvak bij Eemhof Watersport & Beachclub. Wij zijn erg te spreken over de ligging, de parkeergelegenheid en het heerlijke eten!”

Zouden jullie onze locatie aanbevelen bij relaties?

“Nou en of!”

Zouden jullie zelf nog iets willen toevoegen?

“Tot nu toe hebben we heerlijk op het terras kunnen zitten en kunnen genieten van een goed verzorgde BBQ. De bediening is vriendelijk & behulpzaam. Bestellingen aan de bar worden snel verwerkt. De wetenschap dat we bij slechter weer ook binnen voldoende ruimte beschikbaar hebben, geeft rust. Een heerlijk begin van de vakantie!”

Een bedrijfsevenement bij Eemhof Watersport & Beachclub organiseren

Organiseer jij dit jaar het bedrijfsfeest en heb je interesse in onze beachclub? Neem dan gerust contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Download daarnaast ook onze brochure om alle mogelijkheden alvast te bekijken. We zien je graag snel bij Eemhof Watersport & Beachclub!