Voor Matthijs & Matthia hebben wij een prachtige bruiloft mogen verzorgen bij Eemhof Watersport & Beachclub. We hebben gevraagd hun ervaring met ons te delen:

Wat had jullie ervan kunnen weerhouden om voor onze locatie te kiezen?

“Aan de prijs lag het zeker niet! Wat een mooie locatie met een heerlijke sfeer waar wij ontzettend van hebben genoten. Een spannend ding aan de keuze voor deze locatie was natuurlijk het weer, waar niemand invloed op heeft. Maar natuurlijk zouden we graag op het strand trouwen, dus dat was spannend, maar dat zou bij elke beachclub zo zijn geweest. Het enige waar we ons een klein beetje druk om maakten was de bereikbaarheid van de locatie. Vrijwel iedereen moest met de auto komen omdat de locatie moeilijk te bereiken was met het openbaar vervoer.”

Wat heeft jullie doen besluiten om juist wel voor onze locatie te kiezen?

“Wij waren ontzettend onder de indruk van de sfeervolle locatie en de ruimte die er was om alles zo te organiseren zoals wij dit wilden. Ook de ruimte rondom de locatie was ontzettend fijn. Heerlijk even langs het water lopen, en tot in de avond laat konden we doorgaan met het feest. En natuurlijk de prijs van de locatie. Perfect in verhouding met alles wat je hiervoor krijgt.”

Wat heeft het jullie opgeleverd om voor onze locatie te kiezen?

“De keuze voor deze locatie heeft er voor ons toe geleid dat we een prachtige dag hadden, waarbij alles zo was geregeld zoals wij dit hadden bedacht. Daarnaast heeft het voor ons natuurlijk ook prachtige sfeervolle foto’s opgeleverd waar wij nog dagelijks van genieten (net als de rest van ons huwelijk waar we van genieten).”

Wat was voor jullie het meest waardevol qua organisatie door ons op jullie dag?

“Alle zorgen konden wij uit handen geven. Door in de gesprekken vooraf duidelijke afspraken te maken en te praten over het verloop van de dag hebben wij op onze grote dag nergens aan hoeven denken. Alles werd geregeld. Het eten, het ontvangst, het ontvangen en klaarzetten van de bruidstaart, etc.. Wij hebben hierdoor echt kunnen genieten van elkaar en onze vrienden en familie.”

Kunnen jullie nog andere voordelen noemen om te kiezen voor Eemhof Watersport & Beachclub?

 • “De hele locatie is van jezelf! Geen andere mensen om je heen dan alleen de mensen die jij hebt uitgenodigd.”
 • “Goede service is natuurlijk ook belangrijk, en ook dit was perfect.”
 • “En natuurlijk de uitstraling van de locatie, je wordt al vrolijk als je aankomt.”
 • Zouden jullie onze locatie aanbevelen bij vrienden of familie?

  “Absoluut!”

  Zouden jullie zelf nog iets willen toevoegen?

  “Bedankt!”

  Trouwen bij Eemhof Watersport & Beachclub

  Ben je benieuwd geworden naar het organiseren van een bruiloft bij Eemhof Watersport & Beachclub? Bekijk dan onze bruiloft pagina en download de trouwbrochure!