In het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 augustus heeft Eemhof Watersport & Beachclub wakeboard Pro Rider Ricky Lukassen op bezoek en jij kunt samen met hem komen wakeboarden! Ricky zal beginners binnen no-time de beginselen van het wakeboarden bijbrengen, terwijl gevorderden met Ricky aan de slag kunnen om stoere tricks te leren. Reserveren voor een wakeboardsessie met Ricky kan via onze website, door een e-mail te sturen of door ons te bellen op telefoonnummer 036 522 8448.

Protest team wakeboarder Ricky Lukassen

Wakeboard les van Ricky Lukassen | Eemhof WatersportAls Pro Rider wordt Ricky gesponsord door Protest Sportswear en Liquid Force. Hij is 28, woont in Zevenaar en is geregeld achter de wakeboardboot of op de kabelbaan te vinden om hier zijn skills te vertonen en nieuwe tricks te perfectioneren. Daarnaast doet Ricky veel aan wakeboardwedstrijden mee en is hij bij deze wedstrijden vaak op het podium te vinden. Met zijn ervaring is hij een ideale wakeboardcoach voor iedereen die (beter) wil leren wakeboarden.

Wakeboarden met Ricky Lukassen voor beginners

Omdat Ricky vele uren op het water heeft doorgebracht, weet hij als geen ander hoe het voelt om op een wakeboard te staan. Hij is daarom de uitgelezen persoon om beginners van tips te voorzien die ervoor zorgen dat ze net even wat sneller de beginselen van het wakeboarden oppikken. Tijdens de les leren beginners o.a. de juiste lichaamshouding die nodig is om succesvol op het wakeboard te staan. Wanneer je eenmaal staat, leer je om het board te besturen en om bochten te maken.

Wakeboarden met Ricky Lukassen voor gevorderden

Ook voor gevorderden is een les van Ricky een hele ervaring. Ricky weet namelijk als geen ander wat er allemaal mogelijk is met een wakeboard en weet precies wat er nodig is om stoere wakeboard-tricks uit te voeren. Dus wil jij een Invert of 360 leren springen van een echte Pro Rider? Reserveer dan snel een wakeboard run met Ricky!

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren