Wakeboarden

Wakeboarden is vet! Het is dan ook niet voor niets een ontzettend populaire watersport over de hele wereld. Tijdens het wakeboarden heb je een board aan je voeten, waarmee je achter een boot over het water glijdt. Een soort snowboarden op het water dus. Wij zijn de enige wakeboardschool in Nederland die zich Protest Wakeboardcenter mag noemen. Hierdoor hebben we altijd de nieuwste wakeboard uitrusting van Protest voor je beschikbaar. Daarnaast hebben we ieder jaar de nieuwste wakeboards. Op deze manier kun je ideaal een nieuw wakeboard komen testen voordat je tot aankoop overgaat. Wanneer het wakeboarden onverhoopt niet wil lukken, of wanneer je dit gewoon leuker vindt, kun je ook waterskiën bij Eemhof Watersport & Beachclub.

Prijzen

  • Inclusief huur van alle materialen
    (wetsuit, zwemvest en helm)
  • 20 minuten

€ 57,50-

Direct reserveren

Wakeboard les bij een professionele wakeboard school

De beginselen van zowel wakeboarden als waterskiën zijn redelijk eenvoudig te leren. Maar tijdens een wakeboard les door de professionele instructeurs van onze wakeboardschool kunnen zowel beginners als pro-riders hun talenten (verder) ontwikkelen. Wil je leren wakeboarden? Dan kun je zowel binnen de openingstijden een wakeboard cursus komen volgen, als buiten de openingstijden een privé wakeboard les boeken. Voor privé wakeboard les kun je bellen naar +31(0)36 522 8448 om een afspraak te maken. Ook reserveren via onze website is mogelijk, na reservatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Iedere week wakeboarden?!

Wekelijks op een vaste avond je wakeboard skills onderhouden en leren van je mede wakeboarders? Schrijf je dan in voor de Wakeboard Club! Je hebt de keuze uit 12 avonden op een vaste dag waarvan je er 10 mag deelnemen. Per avond heb je recht op 30 minuten wakeboarden incl. wissel van materiaal. Je bepaalt dus zelf of je 2x 15 minuten board of 1x 30 minuten. De overige tijd vaar je mee met de boot en leer je van je mede-boarders.

Inschrijven kan hier:

Schrijf mij in voor de wakeboardclub

Bij weersomstandigheden waarbij het niet mogelijk is om op verantwoorde wijze te varen wordt de betreffende clubavond verschoven naar een uitwijkavond. De aanvang van de eerste clubavond is medio mei. De club start om 18:30 uur! Vul het contactformulier op de website in om je in te schrijven voor de Wakeboard Club. We nemen dan contact met je op om de details te bespreken. Heb je een groep van minimaal 5 personen, dan is het mogelijk om een eigen avond te reserveren. Na afloop is er gelegenheid om een gezellige borrel te doen in onze eigen beachclub!

Deelname aan de Wakeboard Club voor 10 keer 30 minuten wakeboarden inclusief wissel van materiaal kost € 650,-.

RESERVEREN

Vraag gratis onze brochure aan
met alle arrangementen en activiteiten

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren