detail-image

Wakeboarden

Wakeboarden bij Eemhof Watersport & Beachclub is een avontuurlijke en opwindende activiteit voor zowel beginners als gevorderde watersporters. Voel de wind door je haren terwijl je over het water scheert en jumps en tricks uitvoert op je board. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het leren van de juiste technieken, ongeacht je niveau.

Wakeboard lessen voor alle niveaus: van beginner tot gevorderd

Of je nu net begint met wakeboarden of al enige ervaring hebt, bij Eemhof Watersport & Beachclub bieden we lessen aan voor alle niveaus. Onze instructeurs helpen je om de juiste technieken onder de knie te krijgen en je vaardigheden te verbeteren.

 

Reserveer nu en voel de adrenaline met wakeboarden

Of je nu alleen of met een groep komt, reserveer nu bij Eemhof Watersport & Beachclub en voel de adrenaline terwijl je over het water scheert. Inclusief gebruik van board, wetsuit, helm en zwemvest. Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen!

content-block-image

Geniet van de prachtige omgeving

Naast de opwindende sensatie van het wakeboarden biedt Eemhof Watersport & Beachclub ook prachtige uitzichten op de omliggende natuur en de omringende meren. Het is een perfecte manier om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd te genieten van de schoonheid van de omgeving.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Bo helpt je verder!

cta-image

Vrijmiboarden: de ideale teambuildingactiviteit op vrijdagmiddag

Vrijdagmiddag, de week zit er bijna op en het weekend staat voor de deur. Wat is er nu leuker dan deze middag te spenderen aan een fantastische en energieke activiteit samen met je collega’s of vrienden? Dat is vrijmiboarden, het zakelijke wakeboarden op vrijdagmiddag.

Maar vrijmiboarden is niet alleen maar ontspanning. Het is ook een geweldige teambuildingactiviteit. Samen met je collega’s leer je de fijne kneepjes van het wakeboarden en moedig je elkaar aan om het beste uit jezelf te halen. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, creëer je een band die verder gaat dan alleen de werkvloer. Het is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en de onderlinge banden te verbeteren.

En laten we eerlijk zijn, vrijmiboarden is ook gewoon ontzettend leuk! Het is een uitdagende en adrenalineverhogende activiteit die je de rest van de dag een lach op je gezicht bezorgt. Het is een geweldige manier om het weekend in te luiden en jezelf op te laden voor de komende week. Vrijmiboarden is wekelijks of eenmalig te reserveren vanaf 4 personen!

Schrijf je in
Komt hier niets te staan?
Ververs de pagina a.u.b.

Andere mogelijkheden bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt naast fantastische watersportactiviteiten ook de mogelijkheid om heerlijk te relaxen op het strand of te genieten van lekker eten en drinken bij de Beachclub.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan hier het uitgebreide aanbod!

Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn we gepassioneerd over watersport en willen we deze passie graag overbrengen op anderen.

Strand

Bezoek het prachtige strand van Eemhof Watersport & Beachclub en geniet van een geweldige dag aan het strand.

Of je nu voor lunch of diner komt, de menukaart biedt een breed scala aan gerechten, van huisgemaakte burgers, Pokébowls tot veganistische gerechten.

Eten & drinken

Eemhof Beachclub biedt een ontspannen en gezellige sfeer aan het strand centraal in Nederland.

Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten