Wakeboarden | Wakeboard school | Eemhof Watersport

Wakeboarden

Wakeboard school | Wakeboarden | Eemhof Watersport & BeachclubWakeboarden is vet! Het is dan ook niet voor niets een ontzettend populaire watersport over de hele wereld. Tijdens het wakeboarden heb je een board aan je voeten, waarmee je achter een boot over het water glijdt. Een soort snowboarden op het water dus. Wij zijn de enige wakeboardschool in Nederland die zich Protest Wakeboardcenter mag noemen. Hierdoor hebben we altijd de nieuwste wakeboard uitrusting van Protest voor je beschikbaar. Daarnaast hebben we ieder jaar de nieuwste wakeboards. Op deze manier kun je ideaal een nieuw wakeboard komen testen voordat je tot aankoop overgaat. Wanneer het wakeboarden onverhoopt niet wil lukken, of wanneer je dit gewoon leuker vindt, kun je ook waterskiën bij Eemhof Watersport & Beachclub.

Boeken

Wakeboard les bij een professionele wakeboard school

De beginselen van zowel wakeboarden als waterskiën zijn redelijk eenvoudig te leren. Maar tijdens een wakeboard les door de professionele instructeurs van onze wakeboardschool kunnen zowel beginners als pro-riders hun talenten (verder) ontwikkelen. Je kunt zowel binnen de openingstijden een wakeboard cursus komen volgen, als buiten de openingstijden een privé wakeboard les boeken. Voor privé wakeboard les kun je bellen naar +31(0)36 522 8448 om een afspraak te maken. Ook reserveren via onze website is mogelijk, na reservatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Iedere week wakeboarden?!

Wekelijks op een vaste avond je wakeboard skills onderhouden en leren van je mede wakeboarders? Schrijf je dan in voor de Protest Wakeboard Club! Je hebt de keuze uit 12 avonden op een vaste dag waarvan je er 10 mag deelnemen. Per avond heb je recht op 30 minuten wakeboarden incl. wissel van materiaal. Je bepaalt dus zelf of je 2x 15 minuten board of 1x 30 minuten. De overige tijd vaar je mee met de boot en leer je van je mede-boarders.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet mogelijk is om op verantwoorde wijze te varen wordt de betreffende clubavond verschoven naar een uitwijkavond. De aanvang van de eerste clubavond is medio mei. De club start om 18:30 uur! Vul het reservatieformulier op de website in om je in te schrijven voor de Protest Wakeboard Club. We nemen dan contact met je op om de details te bespreken. Heb je een groep van minimaal 5 personen, dan is het mogelijk om een eigen avond te reserveren. Na afloop is er gelegenheid om een gezellige borrel te doen in onze eigen beachclub!

Deelname aan de Protest Wakeboard Club voor 10 keer 30 minuten wakeboarden inclusief wissel van materiaal kost € 550,-. Bij het inschrijven ontvang je ook een stoere, goedgevulde Protest Goodiebag!

Wakeboard club | Wakboarden | Eemhof Watersport & Beachclub

KIDS Wakeboard club!

Speciaal voor de kids hebben we de woensdag middag vanaf 14.00u de Protest Wakeboard Kids club. Gedurende 3 weken leer je op de woensdagmiddag de basis van het wakeboarden, en misschien maak je aan het eind van de 3 weken wel je eerste sprong! De kinderen gaan allemaal mee in de super vette wakeboardboot. Onder leiding van een ervaren instructeur krijgen de kids les. Per week staan de kids 2 sessies op het wakeboard! De kids club is bedoeld voor kinderen vanaf 7 t/m 12 jaar.

Onze boten:
Air Nautique 210 Team edition
Ski Nautique 206 Limited

Sponsored by

PROTEST