Watersport les Jachthaven De Eemhof

Ligplaatshouders van jachthaven Marina de Eemhof kunnen dit seizoen wederom profiteren van gratis watersportlessen voor hun kinderen en kleinkinderen. Alle lessen zullen worden verzorgd door de professionele instructeurs van Eemhof Watersport & Beachclub. Dit jaar komen alle watersporten aan bod voor alle deelnemende kinderen. Wij kijken op de dag welke watersport(en) er die dag aan bod gaan komen.

Diverse watersporten voor kinderen vanaf 7 jaar!

Tijdens de watersportdagen worden de basisbeginselen van het windsurfen, optimist zeilen, suppen of wakeboarden op een laagdrempelige en veilige manier bijgebracht. Het windsurfen, zeilen en suppen vindt plaats in onze privébaai met ondiep water. Voor het wakeboarden gaan we met de wakeboardboten varen in de waterski baan. De dagen staan in het teken van plezier, gezelligheid en kennismaken met alle watersporten. Deze watersportdagen zijn op: 15, 16, 22, 23, 29 en 30  juni! De tijden zijn van 09.30 tot 11.30 uur.

Een zwemdiploma is verplicht!

content-block-image

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image

Inschrijven:

Al het materiaal wordt verzorgd door Eemhof Watersport & Beachclub (inclusief wetsuits en zwemvesten). Meenemen: Zwemkleding, handdoek, waterschoenen (of sneakers die nat mogen worden), zonnebrand bij mooi weer en warme kleding/jas bij minder weer.