detail-image

Banaanvaren

Banaanvaren bij Eemhof Watersport & Beachclub is de ultieme ervaring voor avontuurlijke waterliefhebbers! Stap op de opblaasbare banaan en laat je over de golven meeslepen over het Eemmeer. Wie kan het langst blijven zitten? Een activiteit die je niet wilt missen!

Onze ervaren instructeurs zullen je voorzien van tips en trucs om zo lang mogelijk op de bananenboot te blijven zitten en te genieten van het uitzicht.

Banaanvaren: Een adrenalinepompende activiteit voor iedereen

Banaanvaren is een activiteit waarbij je op een opblaasbare bananenboot achter een speedboot wordt voortgetrokken over de golven van het Eemmeer. Het is een geweldige manier om samen te lachen, te gieren en te brullen met vrienden, familie of collega’s terwijl je over het water scheurt. Het is een activiteit die voor iedereen toegankelijk is, zolang je minstens 1,20 lang bent en over een zwemdiploma beschikt.

Boek jouw banaanvaren avontuur

Als je klaar bent voor een dag vol plezier en avontuur op het water, boek dan nu jouw banaanvaren avontuur op de bananenboot bij Eemhof Watersport & Beachclub. Het gebruik van een wetsuit, helm en zwemvest is inbegrepen, dus alles wat je nodig hebt is zwemkleding en een goed humeur. Ervaar de spanning en sensatie van deze geweldige wateractiviteit en geniet van het adembenemende uitzicht op het Eemmeer.

content-block-image

Veiligheid en instructie

Bij Eemhof Watersport & Beachclub staan veiligheid en instructie voorop. Onze ervaren instructeurs zullen je voorzien van tips en trucs om zo lang mogelijk op de bananenboot te blijven zitten en te genieten van het uitzicht. Ze zorgen er ook voor dat je veilig en op de juiste manier kunt banaanvaren.

 

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Bo helpt je verder!

cta-image

Verken het Eemmeer

Banaanvaren op de bananenboot is een geweldige manier om de omgeving van het Eemmeer te verkennen. Je ziet de natuur vanaf een heel andere kant en kunt genieten van de rust en stilte op het water. Maar pas op, want zodra de instructeur het gas openzet, ga je als een speer over het water en is het tijd om te hangen en te overleven!

Komt hier niets te staan?
Ververs de pagina a.u.b.

Andere mogelijkheden bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt naast fantastische watersportactiviteiten ook de mogelijkheid om heerlijk te relaxen op het strand of te genieten van lekker eten en drinken bij de Beachclub.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan hier het uitgebreide aanbod!

Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn we gepassioneerd over watersport en willen we deze passie graag overbrengen op anderen.

Strand

Bezoek het prachtige strand van Eemhof Watersport & Beachclub en geniet van een geweldige dag aan het strand.

Of je nu voor lunch of diner komt, de menukaart biedt een breed scala aan gerechten, van huisgemaakte burgers, Pokébowls tot veganistische gerechten.

Eten & drinken

Eemhof Beachclub biedt een ontspannen en gezellige sfeer aan het strand centraal in Nederland.

Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten