Flyboarden | Eemhof Watersport & Beachclub

Flyboarden

Flyboarden zorgt voor de ultieme kick op het water! Tijdens het flyboarden krijg je namelijk het gevoel dat je vliegt en met behulp van waterkracht is het mogelijk om tot wel 15 meter boven het water uit te komen. Bij het flyboarden sta je op een board, dat met behulp van een slang is verbonden met een waterscooter. De waterscooter pompt vervolgens water door de slang en dit water komt onder hoge druk uit een tweetal spuitmonden onder het flyboard. Door de kracht van het water vlieg jij meters door de lucht.

 

Flyboarden op een unieke locatie in Nederland

Flyboarden | Eemhof Watersport & Beachclub
Het flyboarden is naar Nederland gekomen vanuit Zuid-Frankrijk. Hier heeft de wereldberoemde jetski-racer Frank Zapata het flyboard uitgevonden. Bij Eemhof Watersport & Beachclub kun jij nu deze sensatie beleven op een goed bereikbare locatie in Midden-Nederland. Tijdens het flyboarden bepaalt de instructeur op de waterscooter hoe hoog en hard het flyboard zal gaan. In het begin zal hij jou rustig aan het flyboard laten wennen, maar wanneer je het flyboarden eenmaal onder controle hebt kunnen alle remmen los!

Flyboarding bij Eemhof Watersport & Beachclub

Hoe ziet jouw flyboard-ervaring bij Eemhof Watersport & Beachclub eruit? Iedereen kan bij ons leren flyboarden. Voorafgaand krijg je van ons namelijk een uitgebreide instructie op de kant. Daarna is het tijd om een wetsuit (tegen de kou), een zwemvest (om te blijven drijven) en een helm (als bescherming) aan te trekken. Eenmaal het flyboard onder je voeten, zal jij al snel de adrenaline door je lichaam voelen gieren. Het is goed om te weten dat vrijwel iedereen in staat is om zelfstandig een flyboard te besturen en wie weet kun jij tijdens je eerste les gelijk écht hoog vliegen! Het flyboarden kun je reserveren via onze website of door te bellen naar 036-5228448. Ook leuk als bijzondere activiteit voor tijdens bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Prijzen flyboarden (incl. huur van alle materialen)
20 minuten op het flyboard€ 70,00 p.p.

 

Flyboarden als groepsactiviteit

Wil je met meerdere personen flyboarden, bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Ook dat is mogelijk! Wij denken graag met jullie mee om er een spectaculaire dag van te maken. Zo kunnen we flyboarden bijvoorbeeld combineren met een sloeparrangement zodat je vrienden of collega’s alle actie van dichtbij kunnen meemaken, of denk aan flyboarden in combinatie met banaanvaren of wakeboarden!