detail-image

Flyboarden

Ben je op zoek naar een spannende en onvergetelijke ervaring op het water? Dan is flyboarden bij Eemhof Watersport & Beachclub dé activiteit voor jou. Met behulp van krachtige waterstralen word je de lucht in gelanceerd en zweef je boven het wateroppervlak.

Wil jij de sensatie van het vliegen ervaren en de uitdaging aangaan?

Geschikt voor iedereen

Flyboarden is niet alleen voor professionele atleten, maar voor iedereen vanaf 14 jaar. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gevlogen of gewatersport, kun je bij Eemhof Watersport & Beachclub terecht om te leren hoe je controle houdt en het meeste uit je vlucht haalt. Het enige wat je nodig hebt, is zwemkleding, een beetje durf en enthousiasme.

Boek nu

Wil jij de sensatie van het vliegen ervaren en de uitdaging aangaan? Boek dan nu je vlucht bij Eemhof Watersport & Beachclub en vlieg als een echte superheld. Het gebruik van een wetsuit, helm en zwemvest zijn inclusief. Vergeet alleen niet je eigen zwemkleding mee te nemen. Ervaar een onvergetelijke dag op het water!

content-block-image

Een onvergetelijke ervaring

Flyboarden bij Eemhof Watersport & Beachclub is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Zweef boven het wateroppervlak en voel de sensatie van de wind in je gezicht terwijl je acrobatische manoeuvres uitvoert. Het uitzicht vanaf die hoogte is spectaculair en de adrenalinekick die je ervaart, is uniek.

Professionele instructeurs

Bij Eemhof Watersport & Beachclub kun je flyboarden onder begeleiding van professionele instructeurs die je alle tips en trucs leren om de controle te houden en het meeste uit je vlucht te halen. Het is een uitdaging, maar ook een geweldige manier om je grenzen te verleggen.

 

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Bo helpt je verder!

cta-image

Perfect voor groepen

Flyboarden is een activiteit die je alleen of met vrienden kunt doen. Het is ook perfect voor bedrijfsuitjes of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Na de vlucht kun je ontspannen op het strand of genieten van een verfrissend drankje op het terras van de Beachclub.

Komt hier niets te staan?
Ververs de pagina a.u.b.

Andere mogelijkheden bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt naast fantastische watersportactiviteiten ook de mogelijkheid om heerlijk te relaxen op het strand of te genieten van lekker eten en drinken bij de Beachclub.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan hier het uitgebreide aanbod!

Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn we gepassioneerd over watersport en willen we deze passie graag overbrengen op anderen.

Strand

Bezoek het prachtige strand van Eemhof Watersport & Beachclub en geniet van een geweldige dag aan het strand.

Of je nu voor lunch of diner komt, de menukaart biedt een breed scala aan gerechten, van huisgemaakte burgers, Pokébowls tot veganistische gerechten.

Eten & drinken

Eemhof Beachclub biedt een ontspannen en gezellige sfeer aan het strand centraal in Nederland.

Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten