detail-image

SUPYOGA

Als je op zoek bent naar een unieke en ontspannende manier om te sporten en te genieten van het water, dan is SUPYOGA bij Eemhof Watersport & Beachclub de perfecte activiteit voor jou! In deze tekst vind je alle informatie die je nodig hebt over deze unieke ervaring op het water, inclusief de voordelen, beschikbare arrangementen en hoe je kunt deelnemen aan de SUPYOGA Club.

Wat is SUPYOGA bij Eemhof Watersport & Beachclub?

SUPYOGA is een combinatie van SUP (Stand Up Paddling) en yoga die wordt uitgevoerd op het water. Bij Eemhof Watersport & Beachclub voer je samen met onze ervaren instructeurs een serie yoga-oefeningen uit terwijl je op een SUP-board staat en geniet van de kalme wateren van onze eigen baai. Het is een full-body workout die je spieren versterkt en tegelijkertijd je geest en lichaam in balans brengt.

De voordelen van SUPYOGA bij Eemhof Watersport & Beachclub

SUPYOGA bij Eemhof Watersport & Beachclub biedt vele voordelen, waaronder:

  • Een unieke en ontspannende manier om te sporten en te genieten van het water
  • Een full-body workout die je spieren versterkt en je geest en lichaam in balans brengt
  • Geschikt voor bijna iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring
  • Een ervaring die je niet snel zult vergeten dankzij de rust en ontspanning die je ervaart terwijl je op het water drijft en de natuur om je heen observeert

Boek nu jouw ervaring bij Eemhof Watersport & Beachclub

SUPYOGA bij Eemhof Watersport & Beachclub is een unieke en onvergetelijke ervaring die je niet mag missen. Kortom, boek nu!

content-block-image

Beschikbare arrangementen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Bij Eemhof Watersport & Beachclub bieden we verschillende SUPYOGA-arrangementen aan, geschikt voor alle niveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogi, onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je te helpen bij het uitvoeren van de oefeningen op het water. Bovendien is het mogelijk om als bedrijf deel te nemen als gezond alternatief voor de Vrijmibo.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Bo helpt je verder!

cta-image

Word lid van de SUPYOGA Club

Als je het wekelijks of met een vaste groep wilt volgen, kun je lid worden van de SUPYOGA Club bij Eemhof Watersport & Beachclub. Op deze manier beleef je een unieke combinatie van yoga en watersport, ontspan je, versterk je je lichaam en maak je nieuwe vrienden terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het water. Je kunt al deelnemen met een groep vanaf 6 personen op een zelf te bepalen dag en tijdstip, wekelijks of eenmalig.

Schrijf je in

Andere mogelijkheden bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt naast fantastische watersportactiviteiten ook de mogelijkheid om heerlijk te relaxen op het strand of te genieten van lekker eten en drinken bij de Beachclub.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan hier het uitgebreide aanbod!

Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn we gepassioneerd over watersport en willen we deze passie graag overbrengen op anderen.

Strand

Bezoek het prachtige strand van Eemhof Watersport & Beachclub en geniet van een geweldige dag aan het strand.

Of je nu voor lunch of diner komt, de menukaart biedt een breed scala aan gerechten, van huisgemaakte burgers, Pokébowls tot veganistische gerechten.

Eten & drinken

Eemhof Beachclub biedt een ontspannen en gezellige sfeer aan het strand centraal in Nederland.

Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten