detail-image

Wakefoilen

Wakefoilen bij Eemhof Watersport & Beachclub is de meest innovatieve manier om over het water te zweven! Zweef boven het wateroppervlak en ervaar een ongekende sensatie. Een unieke en spannende ervaring die je niet wilt missen!

Wat is wakefoilen?

Wakefoilen is de nieuwste sensatie op het gebied van watersporten en biedt een unieke ervaring waarbij je zweeft boven het wateroppervlak. Het is een combinatie van wakeboarden en foilen, waarbij je op een board staat met een vleugel eronder, ook wel een foil genoemd. Doordat de wakeboardboot je voorttrekt, komt de vleugel naar de oppervlakte waardoor je board een halve meter tot een meter boven het water zweeft.

Boek nu jouw sessie en beleef de sensatie van surfend zweven over het water

Als je op zoek bent naar de ultieme adrenalinekick, kom dan wakefoilen bij Eemhof Watersport & Beachclub! Boek nu jouw sessie en beleef de sensatie van surfend zweven over het water. Onze ervaren instructeurs staan voor je klaar om je de tijd van je leven te geven!

Inclusief gebruik van board, wetsuit, helm en zwemvest. Zelf meenemen: zwemkleding.

content-block-image

De voordelen van wakefoilen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt de meest innovatieve manier om over het water te zweven. Hier zijn enkele voordelen van wakefoilen bij Eemhof Watersport & Beachclub:

  • Adrenalinekick: Wakefoilen biedt een sensationele en unieke ervaring waarbij je de adrenaline voelt stromen
  • Professionele instructeurs: De instructeurs bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn experts in het geven van wakefoil-lessen en zullen je begeleiden tijdens het hele proces.
  • Lichaamstraining: de sport vergt veel kracht om jezelf op het board te houden en de juiste balans te vinden, wat het tot een geweldige manier maakt om je lichaam te trainen.
  • Faciliteiten: Na de les kun je genieten van de faciliteiten van Eemhof Watersport & Beachclub, zoals de bar en het restaurant waar je kunt ontspannen en de ervaring met vrienden of familie kunt delen.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Bo helpt je verder!

cta-image

Reserveer jouw sessie wakefoilen en beleef de meest innovatieve manier om boven het water te surfen

 

Komt hier niets te staan?
Ververs de pagina a.u.b.

Andere mogelijkheden bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt naast fantastische watersportactiviteiten ook de mogelijkheid om heerlijk te relaxen op het strand of te genieten van lekker eten en drinken bij de Beachclub.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan hier het uitgebreide aanbod!

Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn we gepassioneerd over watersport en willen we deze passie graag overbrengen op anderen.

Strand

Bezoek het prachtige strand van Eemhof Watersport & Beachclub en geniet van een geweldige dag aan het strand.

Of je nu voor lunch of diner komt, de menukaart biedt een breed scala aan gerechten, van huisgemaakte burgers, Pokébowls tot veganistische gerechten.

Eten & drinken

Eemhof Beachclub biedt een ontspannen en gezellige sfeer aan het strand centraal in Nederland.

Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten