Windsurfen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Windsurfen

De watersport die weer helemaal terug van weggeweest is, is windsurfen. Bij windsurfen sta je op een surfboard waarop een zeil gemonteerd is. Door de wind in het zeil te vangen, kun je over het water surfen. Windsurfen is een ideale sport om in Nederland te beoefenen, aangezien er geen golven voor nodig zijn, maar alleen een beetje wind. Bij Eemhof Watersport & Beachclub kun je zowel als beginnende als gevorderde windsurfer helemaal aan je trekken komen.

Windsurfen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Op speciaal ontworpen beginnersboards met een lichtgewicht zeil, is leren windsurfen voor iedereen mogelijk! Bij Eemhof Watersport & Beachclub wordt de cursus windsurfen gegeven in een afgesloten privé-baai vlakbij onze windsurfschool. Hierdoor ontstaat er een veilige sfeer en is een windsurfles van Eemhof Watersport & Beachclub plezierig voor jong en oud.

Voor mensen met wat meer ervaring met windsurfen, verhuurt Eemhof Watersport & Beachclub ook windsurfmateriaal. Zo kun je zelf je gang gaan en zelfstandig windsurfen op het Eemmeer. Klik op de afbeeldingen hieronder om naar de betreffende sectie van onze website te gaan.