detail-image

Bedrijfsuitje

Stap uit de sleur van kantoor en maak van je volgende bedrijfsuitje iets bijzonders bij Eemhof Watersport & Beachclub. Of je nu op zoek bent naar teambuilding activiteiten, watersporten, of een unieke feestlocatie, wij bieden de perfecte mix van avontuur en ontspanning voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Activiteiten op maat

Bij Eemhof Watersport & Beachclub is er voor elk bedrijfsuitje een passend programma, van teambuilding tot ontspanning. Wij bieden diverse watersportactiviteiten zoals wakeboarden, suppen en windsurfen aan, maar ook beachvolleybal, een heerlijke barbecue, en diverse outdoor- en indooractiviteiten.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image

Vergader- en feestmogelijkheden

Naast activiteiten bieden wij ook diverse vergader- en feestmogelijkheden aan. Onze professionele begeleiding en unieke locatie aan het water zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Op maat gemaakte bedrijfsuitjes

Op zoek naar een uniek en avontuurlijk bedrijfsuitje? Kom dan naar Eemhof Watersport & Beachclub! Wij bieden diverse activiteiten op het water en het strand en kunnen het uitje geheel op maat maken. Neem nu contact op voor meer informatie en een onvergetelijke dag.

gallery-image-1
gallery-image-1
gallery-image-1

Een breed aanbod aan activiteiten!

Bij Eemhof Watersport & Beachclub beleef je een onvergetelijk vrijgezellenuitje op en rond het water. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en maak er samen met je vrienden een feest van om nooit te vergeten!

content-block-image

Eerdere ervaringen

Naar overzichtspagina

Bruiloft Alexanne en Dirk-Jan

Wat hebben wij genoten van onze dag bij Eemhof Beachclub! We hadden meerdere locaties bekeken en uiteindelijk paste de Beachclub het beste in ons plaatje. 

Lees verder

Bedrijfsevent 500 personen

Wat een eer was het om een bedrijfsevent te mogen organiseren voor 500 personen! Het was een onvergetelijke dag vol plezier en verrassingen.

Het spectaculaire food aanbod met verschillende foodstands was een absolute hit! Met onder andere de sappige burgers, smaakvolle shrimptempura bao bun, heerlijke vegan roti en knapperige zoete aardappel frietjes uit de foodtruck waren een culinair festijn. En het schepijs uit de ijscowagen was de kers op de taart – een verfrissende traktatie op een zomerse dag.

Lees verder

Verjaardagsfeest met activiteiten

Spannend een feestje vieren op  het strand! Wat doet het weer? Vermaken de kinderen en de volwassenen zich? Heerlijk fruit eten en verfrissend drinken in het lekkere warme zonnetje op het strand…

Machteld regelt alles voor je!

Lees verder

Bruiloft Marije en Dennis

Onze bruiloft was een perfect samenspel van prachtige locatie, uitstekende service, heerlijk eten en bovenal, onvergetelijke herinneringen.

Lees verder

Bruiloft Matthia en Matthijs

Wat ons het meest bijbleef, was de ongeëvenaarde organisatie op onze speciale dag. We hoefden nergens aan te denken, alles was al geregeld.

Lees verder

Bruiloft Rieneke en Gerrit

Wat ons het meest bijbleef, was de ongeëvenaarde organisatie op onze speciale dag. We hoefden nergens aan te denken, alles was al geregeld.

Lees verder

Bedrijfsevent ING

“Het bedrijfsuitje van ING was een bruisende dag vol activiteiten en plezier

Lees verder

ROC Midden Nederland

Wil Kok, als docent en coördinator verbonden aan het Sportcollege van het ROC Midden Nederland: “Onder super begeleiding en tegen goede voorwaarden hebben onze studenten het reuze naar hun zin gehad!”.

Lees verder

Zomerbarbecue Heijmans 150 personen

Een perfecte keuze voor onze bedrijfsevenementen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Lees verder

Alle bedrijfsevenementen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt verschillende mogelijkheden om bedrijfsevenementen en personeelsfeesten te organiseren of als unieke vergaderlocatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan hier het uitgebreide aanbod!

Vergaderen

Vergaderen op een locatie die anders is dan een traditionele vergaderruimte kan leiden tot nieuwe inzichten en energie.

Personeelsfeesten

Eemhof Watersport & Beachclub biedt de perfecte setting voor jouw personeelsfeest.

Teambuilding

Teambuilding activiteiten zijn een geweldige manier om de teamgeest te versterken en bedrijfsdoelen te behalen.

Bedrijfsuitje

Stap uit de sleur van kantoor en maak van je volgende bedrijfsuitje iets bijzonders bij Eemhof Watersport & Beachclub.

Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image

Doe een aanvraag

Neem contact met ons op voor het organiseren van jouw vergadering, bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit of personeelsfeest.

Bedrijfsuitje