detail-image

Personeelsfeesten

Eemhof Watersport & Beachclub biedt de perfecte setting voor memorabele personeelsfeesten. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen avond of een knallend feest, bij ons beleef je een avond vol plezier, spanning en teamgeest op onze unieke locatie aan het water!

Activiteiten op maat

Bij Eemhof Watersport & Beachclub is er voor elk bedrijfsuitje een passend programma, van teambuilding tot ontspanning. Wij bieden diverse watersportactiviteiten zoals wakeboarden, suppen en windsurfen aan, maar ook beachvolleybal, een heerlijke barbecue, en diverse outdoor- en indooractiviteiten.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image

Een unieke omgeving voor onvergetelijke personeelsfeesten

Onze locatie aan het strand, omringd door water en natuur, zorgt voor de perfecte ambiance voor een onvergetelijk feest. Wij bieden een breed scala aan activiteiten en mogelijkheden, zoals watersporten, strandspelen, BBQ’s, feestavonden en nog veel meer.

Personeelsfeesten op maat

Bij Eemhof Watersport & Beachclub zorgen we ervoor dat het feest precies aansluit bij jullie wensen en budget. Alles kan op maat worden gemaakt. Ons enthousiaste en ervaren team staat klaar om jullie te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk feest.

gallery-image-1
gallery-image-1
gallery-image-1

Een memorabele ervaring voor het personeel!

Kom naar Eemhof Watersport & Beachclub en beleef het feest van jullie dromen! Kies uit diverse activiteiten en geniet van heerlijk eten en drinken op ons mooie strand. Neem contact met ons op en maak van jullie personeelsfeest een memorabele ervaring!

content-block-image

Eerdere ervaringen

Naar overzichtspagina

Bruiloft Alexanne en Dirk-Jan

Wat hebben wij genoten van onze dag bij Eemhof Beachclub! We hadden meerdere locaties bekeken en uiteindelijk paste de Beachclub het beste in ons plaatje. 

Lees verder

Bedrijfsevent 500 personen

Wat een eer was het om een bedrijfsevent te mogen organiseren voor 500 personen! Het was een onvergetelijke dag vol plezier en verrassingen.

Het spectaculaire food aanbod met verschillende foodstands was een absolute hit! Met onder andere de sappige burgers, smaakvolle shrimptempura bao bun, heerlijke vegan roti en knapperige zoete aardappel frietjes uit de foodtruck waren een culinair festijn. En het schepijs uit de ijscowagen was de kers op de taart – een verfrissende traktatie op een zomerse dag.

Lees verder

Verjaardagsfeest met activiteiten

Spannend een feestje vieren op  het strand! Wat doet het weer? Vermaken de kinderen en de volwassenen zich? Heerlijk fruit eten en verfrissend drinken in het lekkere warme zonnetje op het strand…

Machteld regelt alles voor je!

Lees verder

Bruiloft Marije en Dennis

Onze bruiloft was een perfect samenspel van prachtige locatie, uitstekende service, heerlijk eten en bovenal, onvergetelijke herinneringen.

Lees verder

Bruiloft Matthia en Matthijs

Wat ons het meest bijbleef, was de ongeëvenaarde organisatie op onze speciale dag. We hoefden nergens aan te denken, alles was al geregeld.

Lees verder

Bruiloft Rieneke en Gerrit

Wat ons het meest bijbleef, was de ongeëvenaarde organisatie op onze speciale dag. We hoefden nergens aan te denken, alles was al geregeld.

Lees verder

Bedrijfsevent ING

“Het bedrijfsuitje van ING was een bruisende dag vol activiteiten en plezier

Lees verder

ROC Midden Nederland

Wil Kok, als docent en coördinator verbonden aan het Sportcollege van het ROC Midden Nederland: “Onder super begeleiding en tegen goede voorwaarden hebben onze studenten het reuze naar hun zin gehad!”.

Lees verder

Zomerbarbecue Heijmans 150 personen

Een perfecte keuze voor onze bedrijfsevenementen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Lees verder
Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten

Alle bedrijfsevenementen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt verschillende mogelijkheden om bedrijfsevenementen en personeelsfeesten te organiseren of als unieke vergaderlocatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan hier het uitgebreide aanbod!

Vergaderen

Vergaderen op een locatie die anders is dan een traditionele vergaderruimte kan leiden tot nieuwe inzichten en energie.

Personeelsfeesten

Eemhof Watersport & Beachclub biedt de perfecte setting voor jouw personeelsfeest.

Teambuilding

Teambuilding activiteiten zijn een geweldige manier om de teamgeest te versterken en bedrijfsdoelen te behalen.

Bedrijfsuitje

Stap uit de sleur van kantoor en maak van je volgende bedrijfsuitje iets bijzonders bij Eemhof Watersport & Beachclub.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image

Doe een aanvraag

Neem contact met ons op voor het organiseren van jouw vergadering, bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit of personeelsfeest.

 

Personeelsfeesten