Een uniek bedrijfsuitje in de regio Flevoland beleef je bij Eemhof Watersport & Beachclub! Wij zijn direct aan het Eemmeer gevestigd en organiseren een groot aantal activiteiten voor zowel grote als kleine groepen. Wil je jullie bedrijfsuitje graag in de zomer houden? Dan hebben we zelfs een groot aantal watersportactiviteiten beschikbaar. Maar voor wie het liever droog houdt, hebben we ook meer dan genoeg indoor en outdoor activiteiten op het land paraat. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat jij een extra leuke dag met je collega’s zult beleven op onze unieke locatie.

Unieke locatie

De uitvalsbasis voor jullie uitje is onze beachclub, deze vind je in Zeewolde, naast Center Parcs De Eemhof. Gelegen aan het water en in een bosrijke omgeving, is dit een locatie die bij veel mensen direct een heus vakantiegevoel oproept. Ideaal dus om er even helemaal uit te gaan samen met je collega’s. De omgeving van de beachclub is perfect geschikt voor inspannende en minder inspannende activiteiten en daardoor kunnen jullie bij ons moeiteloos een uitje organiseren waarbij iedereen het perfect naar zijn of haar zin heeft. Als bonus zijn wij uitstekend bereikbaar vanuit heel Nederland en kunnen jullie gratis voor de deur parkeren.

Indoor en outdoor activiteiten

Bij lekker weer is het natuurlijk ideaal om jullie personeelsuitje in de buitenlucht te houden. Hier hebben we dan ook een flink aantal groepsactiviteiten voor. Versterk bijvoorbeeld het teamgevoel en ga met z’n alle zeilen op het Eemmeer of bouw met je collega’s aan een vlot waar jullie op moeten kunnen blijven drijven.

Bij slecht weer of in de koudere maanden van het jaar is het ook mogelijk om een compleet indoor programma bij ons te volgen. Volg een cocktailworkshop, maak met elkaar een schilderij of kies voor een van onze spannende dinergames, waarbij jullie een overheerlijk diner combineren met een spannend of hilarisch groepsspel. Alle activiteiten en spellen worden begeleid door ervaren en enthousiaste instructeurs, die er alles aan zullen doen om jullie uitje tot een succes te maken.

Bedrijfsuitje Flevoland bij Eemhof Watersport & Beachclub

Al onze groepsactiviteiten kunnen gecombineerd worden met een horeca arrangement naar keuze. Sluit de dag bijvoorbeeld af met een uitgebreide barbecue op ons privé-strand, waarbij jullie gezamenlijk terug kunnen blikken op een geslaagde dag. Is een barbecue niet jullie ding of zit het weer toevallig niet mee, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een buffet in onze beachclub te houden of een heus diner door onze koks te laten bereiden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan onze brochure of neem even contact met ons op. We staan klaar om je persoonlijk verder te helpen.

Offerte aanvragen

[contact-form-7 id="5253" title="Aanvraag feest"]