banner-blog-image

“Onder super begeleiding en tegen goede voorwaarden hebben onze studenten het reuze naar hun zin gehad!”

Deel dit bericht

“Studenten hebben het naar hun zin bij Eemhof Watersport & Beachclub”

Vanaf 2015 heeft de opleiding Sport en Bewegen van ROC Midden Nederland een sportieve samenwerking met Eemhof Watersport & Beachclub.

Eemhof Watersport & Beachclub heeft een gecombineerd wakeboard- en zeilkamp voor de opleiding verzorgd en een jaarlijks terugkerende watersportdag is het resultaat van een fijne samenwerking.

Dat de studenten het naar hun zin hadden bij Eemhof Water Sport & Beachclub, bleek eens te meer uit het feit dat de door ROC Midden Nederland meegebrachte zeilinstructeur na het betreffende kamp direct aan de slag is gegaan als instructeur bij Eemhof Watersport & Beachclub. Eén van de studenten van de opleiding Sport en Bewegen werkt sinds kort bovendien in de keuken van onze beachclub.

“Win-winsituatie”

Toen er op korte termijn begeleiding gezocht moest worden voor een middelbare school die een watersportdag wilde organiseren, hoefden we dan ook niet lang na te denken. De studenten van ROC Midden Nederland werden gevraagd om de betreffende dag te begeleiden en hebben dit gedaan als praktijkopdracht. “Een echte win-winsituatie, Bovendien is het prettig samenwerken met Eemhof Watersport & Beachclub, ze denken mee en kijken naar oplossingen.”, aldus Wil Kok.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Machteld helpt je verder!

cta-image
Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten