Voor Dennis & Marije hebben wij een prachtige bruiloft mogen verzorgen bij Eemhof Watersport & Beachclub. We hebben gevraagd hun ervaring met ons te delen:

Wat had jullie ervan kunnen weerhouden om voor onze locatie te kiezen?

“Wij wilde eerst in het buitenland trouwen, dat was de enige reden om het niet bij jullie te doen. We waren ook beetje huiverig dat het saai zou worden dat het allemaal op 1 plek was, maar dat was niet zo.”

Wat heeft jullie doen besluiten om juist wel voor onze locatie te kiezen?

“De geweldige ligging, de sfeer, de camping en de eigenaren.”

Wat heeft het jullie opgeleverd om voor onze locatie te kiezen?

“Ontzettend veel plezier, de gasten waren super blij dat het zo dichtbij was. Heerlijk eten en we konden naar jullie toe varen wat voor ons een dikke plus was. En een super duper leuke chille bruiloft.”

Wat was voor jullie het meest waardevol qua organisatie door ons op jullie dag?

“Dat alles onder één dak valt, het eten, de locatie, de ceremonie, de camping, het contact liep super soepel. En de dag zelf ook, je merkt dat jullie veel ervaring hebben in het organiseren van bruiloften.”

Kunnen jullie nog andere voordelen noemen om te kiezen voor Eemhof Watersport & Beachclub?

“De locatie, het personeel, de camping, het strand, het eten was fantastisch. De heerlijke sfeer iedereen had gevoel dat we niet in Nederland waren.”

Zouden jullie onze locatie aanbevelen bij vrienden of familie?

“Jazeker!”

Zouden jullie zelf nog iets willen toevoegen?

“Super bedankt, zonder jullie was het niet gelukt!”

Ook trouwen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Zouden jullie ook willen trouwen bij Eemhof Watersport & Beachclub? Neem dan gerust contact met ons op om onze locatie eens vrijblijvend te bekijken! Download ook onze brochure voor meer informatie!