Suppen, wat staat voor stand up paddle surfen, is een razendsnel groeiende sport op het water. Tijdens het suppen beweeg je jezelf voort op een surfboard, met behulp van een lange peddel. Suppen is ontstaan in Hawaii als afgeleide van het golfsurfen. Met behulp van de peddel, konden surfers verder de zee in peddelen dan met behulp van alleen hun armen. Inmiddels wordt SUPPEN zowel op vlak water als in de golven beoefend. Bij Eemhof Watersport & Beachclub kan professioneel materiaal gehuurd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een tocht onder begeleiding van een instructeur te maken of een korte, intensieve work-out te houden op het water.

Prijzen

Lessen
SUP-troductie privéles van 60 minuten € 52,50 p.p.
SUP-groepsles 1 uur durende groepsles
(va. 4 personen)
€ 37,50 p.p.
Direct reserveren

Kennismaken met suppen tijdens onze SUP-troductie Sup les

Onze SUP-troductie is de perfecte manier om kennis te maken met de beginselen van het SUPPEN. Deze Sup les, inclusief uitleg door een ervaren begeleider, duurt een half uur. Dit vindt plaats in onze privébaai met sta-diep water, waardoor iedereen veilig de technieken kan oefenen. Wij weten zeker dat je na de Sup-troductie de smaak van het suppen te pakken zult hebben.

Suppen voor gevorderden: Sup-Tour en Sup-Fit!

Voor de ervaren suppers die meer uitdaging zoeken, hebben we de SUP-Tour ontwikkeld, waarbij je onder begeleiding van een professionele stand-up paddler, een tocht gaat maken over het Eemmeer naar het vissersdorpje Spakenburg. Daarnaast hebben we voor de echte die-hards de Sup-Fit! Workout. In deze 60 minuten durende workout combineren we suppen met verschillende fitnessoefeningen. Deze cursus vindt – als het weer het toelaat – ’s ochtends en ’s middags plaats gedurende het gehele hoogseizoen.

RESERVEER EEN SUB LES OF VERHUUR

NIEUW! Samen Suppen met de SUP-Club

Ben je de sportschool zat en wil je eens wat anders? Kom dan naar de SUP-club! Tijdens de SUP-club ga je wekelijks suppen in groepsverband. Op een vaste avond in de week verbeter je al snel je SUP-skills door middel van uitdagende workouts! We starten met het leren varen op de sup, daarna ervaar je al snel alle mogelijkheden op de sup. Van SUP-Fit tot SUP-yoga, alles is mogelijk. De prijs voor de SUP-club is slechts €10,- per persoon per les! Lijkt het je leuk om met een groep vrienden of teamgenoten een eigen avond te hebben? Ook dat kan! Vanaf 10 personen kun je als groep een eigen tijdstip en dag bepalen.

Direct reserveren

Vraag gratis onze brochure aan
met alle arrangementen en activiteiten

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren