SUPPEN | Eemhof Watersport & Beachclub

SUPPEN (Stand Up Paddling)

Direct reserveren

SUPPEN bij Eemhof Watersport & BeachclubSUPPEN, wat staat voor stand up paddle surfen, is een razendsnel groeiende sport op het water. Tijdens het SUPPEN beweeg je jezelf voort op een surfboard, met behulp van een lange peddel. SUPPEN is ontstaan in Hawaii als afgeleide van het golfsurfen. Met behulp van de peddel, konden surfers verder de zee in peddelen dan met behulp van alleen hun armen. Inmiddels wordt SUPPEN zowel op vlak water als in de golven beoefend. Bij Eemhof Watersport & Beachclub kan professioneel materiaal gehuurd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een tocht onder begeleiding van een instructeur te maken of een korte, intensieve work-out te houden op het water.

Kennismaken met SUPPEN tijdens onze SUP-troductie SUPles

Onze SUP-troductie is de perfecte manier om kennis te maken met de beginselen van het SUPPEN. Deze SUPles, inclusief uitleg door een ervaren begeleider, duurt een half uur. Dit vindt plaats in onze privébaai met sta-diep water, waardoor iedereen veilig de technieken kan oefenen. Wij weten zeker dat je na de SUP-troductie de smaak van het SUPPEN te pakken zult hebben.

SUPPEN voor gevorderden: SUP-Tour en SUP-Fit!

Voor de ervaren suppers die meer uitdaging zoeken, hebben we de SUP-Tour ontwikkeld, waarbij je onder begeleiding van een professionele stand-up paddler, een tocht gaat maken over het Eemmeer naar het vissersdorpje Spakenburg. Daarnaast hebben we voor de echte die-hards de SUP-Fit! Workout. In deze 60 minuten durende workout combineren we SUPPEN met verschillende fitnessoefeningen. Deze cursus vindt – als het weer het toelaat – ’s ochtends en ’s middags plaats gedurende het gehele hoogseizoen.

NIEUW! Samen Suppen met de SUP-Club

Sup-Club | Suppen | Eemhof Watersport & BeachclubBen je de sportschool zat en wil je eens wat anders? Kom dan naar de SUP-club! Tijdens de SUP-club ga je wekelijks suppen in groepsverband. Op een vaste avond in de week verbeter je al snel je SUP-skills door middel van uitdagende workouts! We starten met het leren varen op de sup, daarna ervaar je al snel alle mogelijkheden op de sup. Van SUP-Fit tot SUP-yoga, alles is mogelijk. De prijs voor de SUP-club is slechts €12,50 per persoon per les! Lijkt het je leuk om met een groep vrienden of teamgenoten een
eigen avond te hebben? Ook dat kan! Vanaf 10 personen kun je als groep een eigen tijdstip en dag bepalen.

Prijzen SUPPEN

Lessen
SUP-troductieprivéles van 60 minuten€ 52,50 p.p.
SUP-FIT! WorkoutZomerse workout van 60 minuten€ 12,50 p.p.
SUP-groepsles1 uur durende groepsles
(va. 4 personen)
€ 29,00 p.p.
SUP-clubWekelijkse SUP-workout van 1 uur
(alleen mogelijk bij inschrijving SUP-CLUB)
€ 12,50 p.p. per les

Zie het SUPfit workoutschema in de Beachclub!

Verhuur
1 uur€ 17,50
2 uur€ 27,50