detail-image

Windsurfen

Ben je op zoek naar een avontuurlijke watersportactiviteit die je hart sneller doet kloppen? Windsurfen bij Eemhof Watersport & Beachclub is de perfecte keuze voor zowel beginners als gevorderde surfers.

Windsurflessen bij Eemhof Watersport & Beachclub

Als beginner wil je natuurlijk op een veilige manier leren windsurfen. Bij Eemhof Watersport & Beachclub bieden we ervaren instructeurs en de ideale omstandigheden voor een onvergetelijke windsurfervaring. Onze beginnerslessen worden altijd gegeven in onze sta-diepe baai, waar je de basisprincipes leert, zoals de juiste houding en hoe je het zeil moet gebruiken om te manoeuvreren. We passen de lessen aan op jouw niveau en ervaring, zodat je snel en veilig progressie kunt maken.

Boek nu een les windsurfen

Wil je de sensatie van windsurfen ervaren? Boek dan nu je windsurfles bij Eemhof Watersport & Beachclub. Onze instructeurs staan klaar om je de basis te leren of je skills te verbeteren. Begin vandaag nog aan een avontuur op het water en voel de wind in je zeil!

Inclusief gebruik van benodigde materialen, wetsuit. Zelf meenemen: zwemkleding en waterschoenen.

content-block-image

Windsurfen op het Eemmeer

Het Eemmeer biedt de perfecte omgeving om te windsurfen met kalme wateren en constante wind. Het is niet alleen een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te leren, maar ook om in contact te komen met de natuur en de omgeving te verkennen.

Heb je een vraag of
wil je advies op maat?

Bo helpt je verder!

cta-image

Materiaal huren

Na de lessen bieden we de mogelijkheid om het materiaal te huren. Dit geeft je de vrijheid om zelf het water op te gaan en je nieuwe vaardigheden uit te proberen. Of je nu een uur of een hele dag wilt surfen, wij hebben de juiste uitrusting voor je.

Komt hier niets te staan?
Ververs de pagina a.u.b.

Andere mogelijkheden bij Eemhof Watersport & Beachclub

Eemhof Watersport & Beachclub biedt naast fantastische watersportactiviteiten ook de mogelijkheid om heerlijk te relaxen op het strand of te genieten van lekker eten en drinken bij de Beachclub.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan hier het uitgebreide aanbod!

Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn we gepassioneerd over watersport en willen we deze passie graag overbrengen op anderen.

Strand

Bezoek het prachtige strand van Eemhof Watersport & Beachclub en geniet van een geweldige dag aan het strand.

Of je nu voor lunch of diner komt, de menukaart biedt een breed scala aan gerechten, van huisgemaakte burgers, Pokébowls tot veganistische gerechten.

Eten & drinken

Eemhof Beachclub biedt een ontspannen en gezellige sfeer aan het strand centraal in Nederland.

Bekijk de Eemhof Watersport & Beachclub brochure.

Vraag gratis onze brochure aan met alle arrangementen en activiteiten