Alle ingrediënten voor een tof schoolkamp!

Eemhof Watersport & Beachclub in Zeewolde, is de ideale locatie voor een schoolkamp of sportdag centraal gelegen in Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schoolkamp boordevol actieve watersporten? Zo kun je bij ons terecht om te wakeboarden, windsurfen, zeilen, stand up paddle surfen, kanovaren, skimboarden en nog veel meer! Welke activiteiten kies jij voor jullie schoolkamp of sportdag? Stel je programma met diverse watersporten samen en jullie groep 8 schoolkamp zal er een worden die je nooit meer zult vergeten!

Maar niet alleen voor kinderen uit groep 8 hebben we veel tofs in petto. Ook voor MBO’ers, HBO’ers & het middelbare onderwijs hebben we veel leuke activiteiten te bieden. Dus of je nu scholier of student bent, we hebben altijd vette watersporten die zijn aangepast op jouw niveau. Daarnaast hebben wij dankzij onze sponsoren Protest Sportswear en O’Brein het hele jaar voldoende wetsuits in alle maten en de allernieuwste materialen op watersportgebied!

Outdoor activiteiten op schoolkamp

Schoolkamp middelbare school | Eemhof Watersport & BeachclubJe kunt ook onze watersporten combineren met outdoor activiteiten voor een wel heel veelzijdig schoolkamp. Zo kun je denken aan een actieve bootcamp of rustgevende yoga sessie voor de hele groep, maar we hebben nog meer mogelijkheden! Dankzij onze samenwerking met Centerparcs de Eemhof, kun je jouw schoolkamp zelfs uitbreiden met mountainbiken, klimmen en abseilen. Oh, en dan hebben we het nog niet eens over Aqua Mundo gehad; het supergave zwembad van Centerparcs de Eemhof. Dit zwembad, inclusief subtropisch zwemparadijs met wildwaterbaan, beschikt over een flowrider. Hierdoor kun je zelfs indoor komen surfen! Zie jij jezelf al op een surfplank staan?

Schoolkamp deluxe of toch back-to-basic?

Ook qua overnachting voor jullie schoolkamp is er van alles mogelijk. Van overnachten in luxe bungalows of zelfs appartementen, tot het slapen in legertenten of zelf meegebrachte tentjes. Wanneer jullie kamperen in tenten hebben jullie een ruim tentenkamp met volleybalveld tot jullie beschikking. Een kamp organiseren inclusief alle food en drinks of misschien willen jullie juist zelf koken? Alles is mogelijk. Stel dus gewoon het schoolkamp samen dat bij jullie wensen en budget past. Benieuwd geworden hoe een gemiddelde week schoolkamp bij Eemhof Watersport & Beachclub er ongeveer uit zou kunnen komen te zien? Bekijk dan hier een voorbeeld van een schoolkamp.

Eemhof Beachclub

Onze luxe Beachclub is voorzien van douche- en kleedruimten en op het terras kijk je uit over onze privé baai waar onder leiding van ervaren instructeurs les wordt gegeven in sta-diep water. Alle windsurf-, zeil- sup-, en kanolessen worden gestart in de baai. Met het zeilen in de Valk is er op iedere boot een instructeur aanwezig, die de instructies over het zeilen geeft. Met het wakeboarden starten jullie vanuit de haven. Afhankelijk van de groepsgrootte varen wij met twee of meerdere Wakeboardboten uit naar de snelvaarbaan om jullie daar het echte wakeboarden te leren!

Wie gingen jullie voor?

Wil Kok, Docent en Coördinator Sportcollege ROC Midden Nederland
“Onder super begeleiding en tegen goede voorwaarden hebben onze 25 studenten het reuze naar hun zin gehad! Bovendien is het prettig samenwerken met Machteld, ze denkt mee en kijkt naar oplossingen.”
Bekijk volledige referentie >

Hanneke Jansen, Docent Bewegingsonderwijs Oostwende College
“Al jaren komen wij met met veel plezier met leerlingen van het Oostwende College uit Bunschoten-Spakenburg bij Eemhof Watersport & Beachclub. Omdat de samenwerking altijd zo prettig is komen wij elk jaar weer met veel plezier terug.”

Jesse Heusinkveld, Docent Lichamelijke Opvoeding Farel College
“Voor ons zijn een goede organisatie, ruim aanbod van watersporten, goede bereikbaarheid vanuit Amersfoort en gedreven instructeurs van groot belang. Op deze punten zijn wij erg tevreden. Voor leerlingen is het ieder jaar weer een feest om langs te mogen komen.”

CALO Zwolle | Schoolreis | Eemhof Watersport & BeachclubCALO ZwolleJaarlijks wakeboardkamp
Farel College | Schoolreis | Eemhof Watersport & BeachclubFarel AmersfoortJaarlijkse watersportdag voor de brugklassers en een wakeboard- en zeilclinic voor de examenklassen
Oostwende College | Schoolreis | Eemhof Watersport & BeachclubOostwende college BunschotenWatersportprogramma voor de sportplus klassen
ROC Midden Nederland | Eemhof Watersport & BeachclubROC Midden NederlandWakeboard- en zeilkamp voor het Sportcollege

 

Aanvragen

Offerte aanvragen Schoolkamp

  • MM slash DD slash JJJJ

Vraag gratis onze brochure aan
met alle arrangementen en activiteiten

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7C
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Eemhof Beachclub Restaurant & Bar (en overdekt terras)*

ma t/m vr van 17:00 tot 22:00 za & zo van 12:00 tot 22:00

</>

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) dagelijks van 16.30 – 21.00 uur

Watersport is gesloten*

*In verband met slecht weer kunnen de openingstijden afwijken.

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren