Zijn jullie op zoek naar een locatie voor een schoolkamp of watersportdag? Eemhof Watersport & Beachclub heeft hier een mooi en uniek concept voor! Zo is het mogelijk om al onze watersporten te combineren tijdens jullie schoolkamp! Denk bijvoorbeeld aan wakeboarden, windsurfen, zeilen, stand-up paddle surfen, kanovaren, skimboarden en ga zo maar door! Uiteraard is het mogelijk om zelf een keuze te maken uit de diversen watersporten. Wij maken de activiteiten daarnaast passend voor de leeftijd en doelgroep van de leerlingen of studenten. Zo hebben wij activiteiten voor HBO’ers, MBO’ers, het middelbare onderwijs en zelfs voor het basisonderwijs! Dankzij onze sponsoren Protest Sportswear en O’Brein beschikken wij ieder jaar over voldoende wetsuits in alle maten en de nieuwste materialen op watersport gebied!

Outdoor activiteiten op schoolkamp

Schoolkamp middelbare school | Eemhof Watersport & BeachclubWatersport combineren met outdoor activiteiten?

Ook dat is mogelijk tijdens jullie schoolkamp of sportdag! Denk aan een bootcamp of yoga sessie voor de hele groep! Uniek is onze samenwerking met Centerparcs de Eemhof. Zo kunnen wij activiteiten als mountainbiken, klimmen en abseilen aanbieden en natuurlijk is er ook veel mogelijk in het super gave zwembad (Aqua Mundo) met flowrider!

Schoolkamp de luxe of back-to-basic!

Van overnachten in luxe bungalows of zelfs appartementen, tot het slapen in legertenten of zelf meegebrachte tentjes. Alles is mogelijk! Wanneer jullie kamperen in tenten hebben jullie een ruim tentenkamp met volleybalveld tot jullie beschikking. Zelf koken of een kamp organiseren met alle food en drinks inclusief, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen jullie zelf het kamp samenstellen dat bij jullie wensen en budget past.

Boek nu voor 2020 en ontvang 10% korting!

Onze luxe Beachclub is voorzien van douche- en kleedruimten en op het terras kijk je uit over onze privé baai waar onder leiding van ervaren instructeurs les wordt gegeven in sta-diep water. Alle windsurf-, zeil- sup-, en kanolessen worden gestart in de baai. Met het zeilen in de Valk is er op iedere boot een instructeur aanwezig, die de instructies over het zeilen geeft. Met het wakeboarden starten jullie vanuit de haven. Afhankelijk van de groepsgrootte varen wij met twee of meerder Wakeboardboten uit naar de snelvaarbaan om jullie daar het echte wakeboarden te leren! Wanneer jullie nu een offerte voor 2020 aanvragen, ontvangen jullie 10% korting op de totaalprijs van het gewenste arrangement.

Wie gingen jullie voor?

Wil Kok, Docent en Coördinator Sportcollege ROC Midden Nederland
“Onder super begeleiding en tegen goede voorwaarden hebben onze 25 studenten het reuze naar hun zin gehad! Bovendien is het prettig samenwerken met Machteld, ze denkt mee en kijkt naar oplossingen.”
Bekijk volledige referentie >

Hanneke Jansen, Docent Bewegingsonderwijs Oostwende College
“Al jaren komen wij met met veel plezier met leerlingen van het Oostwende College uit Bunschoten-Spakenburg bij Eemhof Watersport & Beachclub. Omdat de samenwerking altijd zo prettig is komen wij elk jaar weer met veel plezier terug.”

Jesse Heusinkveld, Docent Lichamelijke Opvoeding Farel College
“Voor ons zijn een goede organisatie, ruim aanbod van watersporten, goede bereikbaarheid vanuit Amersfoort en gedreven instructeurs van groot belang. Op deze punten zijn wij erg tevreden. Voor leerlingen is het ieder jaar weer een feest om langs te mogen komen.”

CALO Zwolle | Schoolreis | Eemhof Watersport & BeachclubCALO ZwolleJaarlijks wakeboardkamp
Farel College | Schoolreis | Eemhof Watersport & BeachclubFarel AmersfoortJaarlijkse watersportdag voor de brugklassers en een wakeboard- en zeilclinic voor de examenklassen
Oostwende College | Schoolreis | Eemhof Watersport & BeachclubOostwende college BunschotenWatersportprogramma voor de sportplus klassen
ROC Midden Nederland | Eemhof Watersport & BeachclubROC Midden NederlandWakeboard- en zeilkamp voor het Sportcollege

 

Aanvragen

Offerte aanvragen Schoolkamp

  • MM slash DD slash JJJJ

Download gratis onze brochure
met alle arrangementen en activiteiten

Eemhof Watersport & Beachclub
Slingerweg 7
3896 LD Zeewolde

+31 (0)36 522 8448
info@watersportcenter.nl

Openingstijden

Het terras van Eemhof Beachclub

Ons (deels overdekte) terras is dagelijks geopend van 11.00-23.00 uur

Beachclub Take-away en Delivery (op Marina de Eemhof en Centerparcs de Eemhof) 

Dagelijks geopend van 16.30 – 21.30 uur

Watersport is geopend* op:

Dinsdag t/m donderdag 09.30-18.00 uur
Zaterdag en zondag 09.30-18.00 uur
In de meivakantie, met Hemelvaart- en Pinksteren zijn wij 7 dagen in de week geopend

*Vooraf reserveren is verplicht, anders kunnen openingstijden afwijken

Watersport reserveren

Onze activiteiten zijn online te reserveren.
Reserveren op de dag
zelf kan het beste door ons te bellen
op 036 522 8448.

Reserveren