Wegwerkzaamheden afgesloten | Eemhof Watersport & Beachclub

N704 Slingerweg vanaf 19 juli 2019 weer vrijgegeven

De wegwerkzaamheden aan de N704 Slingerweg zullen 19 juli aanstaande worden afgerond. Dit betekent dat de weg aankomende vrijdag rond 17:00 zal worden vrijgegeven. De werkzaamheden zijn zeer voorspoedig verlopen, waardoor deze een week eerder dan gepland zijn voltooid.

Voor bezoekers van Eemhof Watersport & Beachclub zullen er daarom vanaf 19 juli geen omleidingsroutes meer gelden. Zij kunnen de locatie dan weer via de reguliere route bezoeken.

Wegwerkzaamheden N704 Slingerweg

Vanaf 3 juni werd de N704 Slingerweg wegens de noodzaak van groot onderhoud afgesloten voor verkeer. Het asfalt en fundering van de weg is gedurende deze periode vernieuwd. Om toekomstige schade aan de weg te voorkomen worden er ter compensatie van de eerder gekapte bomen in het najaar nieuwe bomen op andere plaatsen langs de weg geplaatst. Daarnaast is ook de oversteek voor fietsers bij de Schilinkweg veiliger ingericht.

Kom jij Eemhof Watersport & Beachclub bezoeken?

Uiteraard hopen we je dit seizoen bij Eemhof Watersport & Beachclub te verwelkomen! Naast het grote aanbod aan watersportactiviteiten, kun je ook komen genieten van onze volledig gerenoveerde beachclub! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan direct via onze website. Heb je liever telefonisch contact, dan kun je ons bereiken via 036 – 522 8448.