Actieve bedrijfsuitjes | Eemhof Watersport & Beachclub

Actief bedrijfsuitje

Leer je collega’s kennen tijdens een actief bedrijfsuitje in Zeewolde! Personeelsuitjes zijn niet alleen erg leuk, maar ook nog eens goed voor het groepsgevoel. Wij bieden activiteiten in verschillende categorie├źn, klik op de plaatjes onderaan deze pagina om naar de betreffende categorie te gaan. De groepsactiviteiten zijn ook te boeken als onderdeel van een vrijgezellenfeest of trainingskamp. Alle activiteiten zijn inclusief instructie en begeleiding door ervaren instructeurs.

Alle op onze website genoemde activiteiten zijn geheel naar wens te combineren met koffie of thee bij ontvangst en/of een borrel na afloop. Ook het combineren van activiteiten met een barbecue party op het strand of een buffet behoort tot de mogelijkheden.

Wie gingen je voor?

Alfatech
“Alles van begin tot eind was goed georganiseerd. Jong of oud, actief of cultureel, voor iedereen was er een interessante activiteit.”
Bekijk de volledige referentie >

Heijmans
“Voor alweer het derde jaar op rij hebben wij een gezellig afsluiting voor de bouwvak bij Eemhof Watersport & Beachclub. Wij zijn erg te spreken over de ligging, de parkeergelegenheid en het heerlijke eten!”
Bekijk de volledige referentie >