Actieve bedrijfsuitjes | Eemhof Watersport & Beachclub

Actief bedrijfsuitje

Leer je collega’s kennen tijdens een actief bedrijfsuitje in Zeewolde! Personeelsuitjes zijn niet alleen erg leuk, maar ook nog eens goed voor het groepsgevoel. Wij bieden activiteiten in verschillende categorieën, klik op de plaatjes onderaan deze pagina om naar de betreffende categorie te gaan. De groepsactiviteiten zijn ook te boeken als onderdeel van een vrijgezellenfeest of trainingskamp. Alle activiteiten zijn inclusief instructie en begeleiding door ervaren instructeurs.

Alle op onze website genoemde activiteiten zijn geheel naar wens te combineren met koffie of thee bij ontvangst en/of een borrel na afloop. Ook het combineren van activiteiten met een barbecue party op het strand of een buffet behoort tot de mogelijkheden. Als tip zijn de ‘high-arrangementen’ van onze buren bij Brasserie Zuiderzoet ook te combineren met al onze activiteiten.

Manon van den Brink – Alfatech B.V.
“Tijdens ons bedrijfsuitje bij Eemhof Watersport en Beachclub was alles van begin tot eind goed georganiseerd. Jong of oud, actief of cultureel, voor iedereen was er een interessante activiteit. Alles was goed verzorgd door enthousiast, behulpzaam en gastvrij personeel met de juiste kennis en kunde om onze dag tot een zeer gezellig en veilig einde te brengen. Ter afsluiting hebben we genoten van een heerlijke luxe barbecue waarbij we konden genieten van de mooie locatie. Niet alleen vooraf, maar ook tijdens het evenement wordt er meegedacht en stelt men zicht flexibel op.”