Teambuilding | Eemhof Watersport & Beachclub

Teambuilding

Willen jullie elkaar als collega’s beter leren kennen in een leuke, actieve setting? Dan is teambuilding bij Eemhof Watersport & Beachclub echt iets voor jullie! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is teambuilding een verzamelnaam voor groepsactiviteiten waarbij het belangrijk is om samen te werken. Tijdens onze groepsactiviteiten leren jij en je collega’s elkaar als snel van een hele andere kant kennen. Dit is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de onderlinge verhoudingen op kantoor. Na een dagje teambuilding zullen jullie merken dat samenwerken opeens een stuk eenvoudiger is!

Onze actieve teambuilding activiteiten

Onze groepsactiviteiten zijn uitermate geschikt voor een actieve dag met teambuilding. Wat dacht je bijvoorbeeld van samen leren zeilen in een Valk of op een Botter? Na een intensieve instructie moeten jullie zelf de zeilen hijsen en de juiste koers inzetten. Ook een kanotocht over het Eemmeer met meerdere personen in een kano is al gauw een hele uitdaging en een slopende bootcamp waarbij jullie elkaar door een extreme work-out moeten helpen behoort ook tot de mogelijkheden.

Teambuilding bij Eemhof Watersport & Beachclub

In ons aanbod met teambuilding activiteiten vind je naast de actieve teambuilding activiteiten ook een aantal rustige activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Salsa workshop of een GPS-speurtocht? Jullie kunnen het dus zo gek maken als jullie zelf willen. Op onze website vind je een overzicht met alle groepsactiviteiten die wij voor jullie kunnen verzorgen. Neem vrijblijvend contact op met jullie wensen en ontvang een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Voornaam:

Achternaam:

E-mail:

Telefoonnummer:

Datum:

Type:

Bericht: