Ben je op zoek naar dé ideale watersportlocatie in de buurt van Almere? Dan vind je op slechts 30 minuutjes rijden Eemhof Watersport & Beachclub in Zeewolde. Bij ons heb je een eindeloze keuze aan watersporten, van (wind)surfen), flyboarden en wakeboarden tot aan kano varen, zeilen en nog véél meer! Je kunt bij ons ook terecht met grotere groepen, zoals bijvoorbeeld met een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

 

 

Watersporten op het Eemmeer

Bij Eemhof Watersport & Beachclub ga je het Eemmeer op vanaf ons brede strand. Dit maakt het de ideale locatie voor watersport in de buurt van Almere! Bovendien is het Eemmeer een prachtig natuurgebied en heb je alle ruimte op het water. Bij ons watersportcenter bieden wij verschillende soorten watersportlessen zoals bijvoorbeeld surfles, zeilles en wakeboardles aan. Maar ben jij al een ervaren watersporter, dan kun je uiteraard ook alleen de materialen van ons huren.

Sloep huren in omgeving Almere

Ook een sloep huren is mogelijk bij Eemhof Watersport & Beachclub. Het Eemmeer staat bekend als een van de mooiste gebieden in de omgeving, dus neem lekkere hapjes en drankjes mee en geniet vanuit de sloep van het fraaie uitzicht! We hebben verschillende soorten sloepen beschikbaar, geschikt voor minimaal 2 en maximaal 8 personen. Wanneer je een sloep wilt huren kan dit voor enkele uren, een dagdeel of voor de gehele dag. Je huurt een sloep al vanaf €85,-.

Eten en drinken in de beachclub

Naast ons watersportcenter hebben wij ook een sfeervolle beachclub, geheel uitgevoerd in zomerse en Caribische stijl. Vanaf ons terras aan het water kijk je uit op alle watersportactiviteiten op het Eemmeer. Geniet tussen het watersporten door van een verkoelend drankje en heerlijke lunch of kom heerlijk borrelen ná het watersporten!

Watersporten bij Eemhof Watersport & Beachclub?

Al met al is Eemhof Watersport & Beachclub dus een toplocatie voor watersporters in de regio Almere! Heb jij al zin gekregen om het water op te gaan? Al onze watersportmogelijkheden en prijzen vind je op onze website. Wil je direct reserveren? Dat kan natuurlijk ook via ons online reserveringsformulier. Wij zien je graag bij De Eemhof!